Werktekening nieuwe situatie Hogerhorst- Leeuwenhorst
Werktekening nieuwe situatie Hogerhorst- Leeuwenhorst Gemeente Ede

Aanpassing verkeerssituatie Hogerhorst Leeuwenhorst

1 mei 2018 om 12:04 lokaal Deel je nieuws

Zoals vele bewoners van o.a. de Horstenwijk al gezien hebben is begonnen met de aanpassing van de kruising Hogerhorst/ Leeuwenhorst.

Wellicht heeft u ook gezien dat er een onmogelijke situatie aan het ontstaan is als dit klaar is. Het in en uitrijdende verkeer moet zich over de minimaal toegestane rijbaanbreedte van 3,5 meter langs elkaar wurmen, waarna ook het afbuigend verkeer richting Langenhorst en Luynhorst nog een gaatje zullen moeten vinden.

De vluchtheuvel aan de Hogerhorst die nu al dag en nacht op hoge snelheid links en rechts door automobilisten, motors en scooters gepasseerd wordt zal de plaats worden om gefrustreerd door de rare sutuatie nog eens extra gas te geven of voor het gemak maar helemaal links te blijven rijden.

Gelukkig is de bezwaar procedure nog niet voorbij. U kunt tot 6 weken na publicatie van het besluit van 26 maart 9.00 uur uw bezwaar indienen via Kevin Jacobs van het cluster ROG (0318) 680 391. Dit kan dus tot maandagochtend 7 mei a.s.

Wellicht zijn er meerdere bewoners of andere gebruikers die betere ideeen hebben over de inrichting van deze wegen, Zorg dat u niet te laat bent!

 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie