10 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Goedemorgen Stasja of andere lezer,

Vrijdag 7 juli had KBS Het Kofschip het jaarlijkse zomerfeest.

In de bijlage tekst en foto's van dit feest.

De foto's die in de tekst staan heb ik als los bestand meegestuurd.

We hopen dat het geplaatst kan worden in de krant!

Met vriendelijke groet,

Astrid Bouquet

Administratie KBS Het Kofschip

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

020-4963305

info@hetkofschip.nl

www.hetkofschip.nl

Logo zonder tekst

Zomerfeest op KBS Het Kofschip

Zomerfeest op KBS Het Kofschip in Ouderkerk aan de Amstel was echt meer dan geslaagd! Een eer om na de onthulling van het nieuwe schoollogo een waanzinnig optreden te mogen geven samen met 260 enthousiaste trommelaars! (aldus De Vuilnismannen, Sjakie en Harrie)

/

Een hele dag Trommelen op rommel met De Vuilnismannen!

De dag begon met een knallende opening door Vuilnismannen Sjakie en Harrie, twee professionals op het gebied van ritme en klank, voor alle leerlingen van Het Kofschip. Daarna volgden alle leerlingen workshops onder leiding van De Vuilnismannen. De leerlingen ontdekten hoe je door middel van creativiteit en samenwerking muziek kunt maken op duurzame slagwerkinstrumenten bestaande uit emmers, blikken, jerrycans, pannen en ander afvalmateriaal.

/

Tijdens de workshops werd met leerlingen van 4 t/m 12 jaar een muziekstuk ingestudeerd wat aan het einde van de dag bij de start van het zomerfeest door alle leerlingen werd uitgevoerd voor een publiek bestaande uit ouders, familieleden, leerkrachten en andere genodigden. Het zomerfeest met als thema muziek werd zo op knallende wijze geopend. Na een korte speech door directeur Ingrid Bleijenberg werd met tromgeroffel het nieuwe logo gepresenteerd en ging ook de nieuwe website de lucht in. Zie www.hetkofschip.nl. Het zomerfeest was zonnig, feestelijk druk en een doorslaand succes. Schooljaar 2017-2018 bestaat het Kofschip 25 jaar. Dat wordt feest!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie