17 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Met vriendelijke groet,

Stasja Bresser-Köhler

Journalist

023-2062603

06 137 888 97

*Weekblad voor Ouder-Amstel*

---------- Doorgestuurd bericht ----------

Van: Girav ouderkerk culinair open - 2017

Datum: 16 juli 2017 om 11:22

Onderwerp: Girav Ouderkerk Culinair Open

Aan: Stasja Bresser - Kohler

Beste redactie,

Bijgaand treft u een persbericht voor het Weekblad voor Ouder-Amstel.

Tevens nodigen wij u uit om langs te komen tijden het Girav Ouderkerk

Culinair Open. Wij bieden u een diner aan die door een van de

toprestaurants wordt geserveerd. Als u hiervan gebruik wilt maken vernemen

wij dat graag vooraf zodat wij dat kunnen reserveren.

In het weekend van 29 en 30 juli worden de finales gespeeld.

Namens de open toernooicommissie,

Tommy Bindels

Remco

Lammen

Toernooicommissie

Toernooicommissie

image: facebook_girav_culinairopen_bckgr.png wordt weergegeven

Persbericht

Veel tennis en culinair genieten tijdens Girav Ouderkerk Culinair Open

Van 22 t/m 30 juli het tweede open tennistoernooi

/

Deelnemers en tennisliefhebbers genieten van tennis en eten op tennispark Zuidermeer.

Dit jaar wordt het open dubbeltennistoernooi opnieuw georganiseerd op de tennisclub in Ouderkerk aan de Amstel. Het toernooi start op zaterdag 22 juli en duurt tot en met zondag 30 juli 2017. Een gezellig toernooi waar ook tennisser van andere verenigingen aan mee doen. Net als vorig jaar zijn ook deze keer weer vele top restaurants uit Ouderkerk aan de Amstel en omgeving aanwezig op het mooie tennispark, om zowel de spelers als de toeschouwers te laten genieten van al het culinairs dat zij presenteren.

Het succes van het eerste jaar is bijna niet te evenaren zo lijkt het. "Vorig jaar hebben we een fantastische toernooiweek mogen meemaken. In alle opzichten was het geslaagd. Vooraf hoop je dat het goed verloopt, dat de deelnemers het zo leuk vinden dat een volgende keer weer terug willen komen. En dat was gelukt. Elke avond was het gezellig op de club. De restauranthouders waren ook heel enthousiast en doen ook dit jaar weer mee. We hopen hiermee ons toernooi echt op de kaart te hebben gezet. En dat is goed gelukt want het aantal inschrijvingen is boven verwachting. Het toernooi zit helemaal vol", aldus Martijn van de Runstraat (toernooileider).

Hoofdsponsor Girav

Girav heeft zich dit jaar als hoofdsponsor gecommitteerd aan het open toernooi. "We zijn ontzettend blij met zo'n mooie sponsor als Girav. Dat we na één jaar al sponsornaam aan ons toernooi mogen verbinden is ontzettend gaaf. Voor de hoogste categorieën (3) stelt Girav ook prijzengeld beschikbaar en daarmee hopen we ook dat er nog meer aantrekkelijke partijen op de baan komen in de hogere categorieën. We willen zowel de tennissers als de tennisliefhebbers entertainment bieden", Remco Lammen (hoofd sponsoring) verder.

Programma

Op zaterdag 22 start het toernooi met het voorweekend. In het weekend worden zowel overdag als in de avond wedstrijden gespeeld. Door de weeks starten we vanaf 17.30 uur. En elke avond is er een restaurant aanwezig die een heerlijk gerecht klaarmaakt voor € 10,00 per gerecht. Inschrijven voor het diner kan via de website www.ouderkerkculinairopen.nl.

Napa Italia trapt op zaterdagavond af. Daarna volgen All About Cooking, De Kruidfabriek by Lute, Ron Gastrobar, Jaimie van Heije, Brasserie Paardenburg, De Oude Smidse, De Banq en restaurant Twist sluit op zondag het toernooi af. Het tweede weekend wordt het feest op het tennispark en is er ook muzikaal entertainment, met vrijdagavond een optreden van Aemstelbeat en zaterdagavond speelt Dion met zijn band.

Het Girav Ouderkerk Culinair Open heeft ook dit jaar weer genoeg mooie ingrediënten om een fantastische week te worden. Zowel voor de deelnemers als de liefhebbers van tennis die gezellig komen kijken en een hapje mee willen eten. Zij kunnen genieten van leuke tennispartijen. Iedereen is van harte welkom.

Noot voor de redactie niet voor publicatie bestemd:

Voor meer informatie

Toernooidirecteur Tommy Bindels

Telefoonnummer: 06 55 79 52 30

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie