18 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Tijdens de zomervakantie organiseren wij in de bibliotheek een Mini Robot

Playground samen met RobotWise: op een coole manier en al spelenderwijs

alles ontdekken én leren over techniek, robotica en programmeren. Het zou

mooi zijn indien u nog ruimte ziet om hier via uw media aandacht aan te

schenken.

Mini Robot Playground in de bibliotheek

maak kennis met robotica, techniek en programmeren

Op donderdag 31 augustus zijn er weer super gave robots in de bibliotheek. Maak kennis met de Blue-bot, Dash, Ozobot, LEGO WeDo 2.0 en nog veel meer! Deze Robot Playground organiseert de Bibliotheek Amstelland in samenwerking met RobotWise. 

Tijdens de Mini Robot Playground mag je zelf kiezen met welke robot (of programmeer opdracht) je aan de gang wilt gaan. 'De Mini Robot Playground was een groot succes bij de kinderen' vertelt een ouder over de vorige playground in de bibliotheek. Het is dan ook een coole manier om spelenderwijs te ontdekken en te leren over technologie, robotica en programmeren!

De Mini Robot Playground is op donderdag 31 augustus in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Er zijn die dag drie sessies: sessie 1: 13.30-14.30 uur, sessie 2: 14.30-15.30 uur en sessie 3: 15.30-16.30 uur. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ben je 5 t/m 8 jaar neem dan één van je ouders mee voor extra hulp. Prijs: €7,50,- voor kaartjes ga naar www.debibliotheekamstelland.nl. Meld je snel aan want er is maar een beperkt aantal plaatsen per sessie.

Noot voor de redactie: foto Robot Playground van RobotWise

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie