22 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Geachte redactie,

Wilt u zo vriendelijk zijn om het stuk uit de bijlage te plaatsen in de eerstvolgende krant?

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Giza Warner

secretaris 'De Amstelbocht'

Recreatieschaatsen en jeugdschaatsen bij De Amstelbocht

Voor het komende seizoen zijn voor het jeugdschaatsen en het recreatieschaatsen van 'De Amstelbocht' op de Jaap Edenbaan nog enige abonnementen beschikbaar.

De Jaap Edenbaan is grondig gerenoveerd en er is volledig vertrouwen dat calamiteiten zoals in het afgelopen seizoen zich voorlopig niet meer zullen herhalen.

Voor het jeugdschaatsen betekent dit, dat de wachtlijst is verdwenen en dat enige kinderen direct kunnen worden geplaatst voor het jeugdschaatsuur op zaterdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur.

Het schaatsseizoen begint op 14 oktober en loopt tot 18 maart 2017 en kinderen vanaf 7 jaar kunnen na 1 seizoen vaak al redelijk schaatsen.

Gedurende de eerste weken worden zij in een groep ingedeeld die past bij hun schaatscapaciteiten, zodat de lessen aan de groep kunnen worden aangepast.

De kosten voor het jeugdschaatsen bedragen per seizoen slechts € 83,-- .

Indien u uw kind(eren) wilt opgeven voor het jeugdschaatsen, dan kunt u inschrijven op de website www.amstelbocht.nl en voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen aan Elly Bosman (ellybosman@kpnmail.nl); het is belangrijk, dit zo spoedig mogelijk te doen.

Daarnaast kunnen senioren zich nog opgeven voor het recreatie- of toerschaatsen op donderdagavond op 2 verschillende uren namelijk van 18.20-19.20 en 19.40 tot 20.40 uur.

Indien geïnteresseerden zich op korte termijn aanmelden, dan kunnen zij het gehele seizoen schaatsen/trainen en zich daarmee goed voorbereiden op een winter met hopelijk veel natuurijs.

De kosten voor een baanabonnement inclusief trainersbijdrage bedragen € 173,-- voor het gehele seizoen.

Aanmelden kan via e-mailadres info@amstelbocht.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd, waarna er door De Amstelbocht contact met u zal worden opgenomen.

Schaatsen geeft een heerlijke actieve sportbeleving en een omgeving als de Jaap Edenbaan biedt daarvoor een fantastische en unieke sfeer.

/

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie