Kerkproeverij in Ouderkerk

24 augustus 2017 om 00:00 Activiteiten

Zondag 10 september staat landelijk in het teken van kerkproeverij. Is dat proeven van de kerk? Ja, in zekere zin wel. Je kunt even 'proeven' om ontdekken wat je ervan vindt. In onze kerk worden alle zintuigen aangesproken: je ogen, je oren, je tast, je ruik en je smaak. Zelfs je zesde zintuig.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken en mee beleven in de St. Urbanuskerk in Ouderkerk in de viering van 10.00 uur. Een feestelijke viering met aandacht voor jong en oud, gelovig of wat twijfelend. Ook in de Amstelkerk ben je welkom in de viering van 10.00 uur en in de Elimkerk is er een dienst om 9.30 waar ook bijzonder aandacht is voor deze kerkproeverij. Alle drie de kerken in Ouderkerk zetten hun deuren dus open voor een breed publiek!

Dit jaar viert de St. Urbanuskerk dat ze 150 jaar bestaat. Op 23 augustus 1867 is de eerste steen gelegd van de kerk. We staan daar op 10 september ook even bij stil, de eerste uitgebreide viering na de vakantie. We hebben veel georganiseerd rond ons jubileum voor Ouderkerk tot nog toe, waaronder een lunch, een high tea voor ouderen, de Passion en een concert op de brug. Nu nodigen we iedereen uit om met ons in de kerk te vieren. Komt u ook?

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie