8 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Feestelijke opening van de skeelerbaan bij de Ouderkerkplas

Zaterdag 23 september van 15.00-17.00 uur

Schaatsvereniging de Amstelbocht opent op zaterdag 23 september feestelijk de nieuwe skeelerbaan bij de Ouderkerkplas. De Amstelbocht is al jaren bezig om de realisatie van een skeelerbaan te realiseren. Afgelopen zomervakantie is de skeelerbaan aangelegd.

De baan wordt geopend door de burgemeester en wethouder, op skates! Tijdens de opening is iedereen welkom om kennis te komen maken met skeeleren. Je kan vrij skeeleren over de baan of meedoen met een skeelerworkshop. Tijdens de workshop ga je onder begeleiding van een trainer op een speelse wijze aan de slag met de technieken. Ook doe je oefeningen waarbij je jezelf kan uitdagen.

Geen zin om te skeeleren maar wel even langs komen om te proosten? Er staat voor iedereen een drankje klaar. Ook kunt u genieten van verschillende demonstraties van het Ouderkerks talent. Voor kleine kinderen is er een kinderhoek waar wat sportieve spelletjes klaar staan. Daarnaast kunnen de kinderen geschminkt worden.

Als je wil skeeleren kan je je eigen skeelers en bescherming meenemen. Geen materialen? Geen probleem, er zijn skates (maat 26-45) en bescherming te leen.

Wij zien u op zaterdag 23 september om met jong en oud te proosten op de skeelerbaan. Meer informatie kijk op www.amstelbocht.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie