Haak- en Breicafé Duivendrecht: haak aan!

19 september 2017 om 00:00 Activiteiten

Op donderdagmiddag, om de week, is er Haak- en Breicafé in het Dorpshuis in Duivendrecht. Het Haak- en Breicafé is een laagdrempelige en gezellige plek voor jong en oud. In het Café kun je werken aan je eigen haak- of breiwerk, nieuwe steken leren, elkaar ontmoeten, van elkaar leren en elkaar inspireren. Je werkt met je eigen materiaal, maar voor beginners is er, dankzij een sponsor, mooi garen aanwezig.

In het Haak- en Breicafé kun je natuurlijk ook breien voor de nationale Goedgemutste Breicampagne: kleine mutsjes breien voor de smoothies van Innocent. Dankzij de mutsjes vallen de smoothies extra op in de winkel. De winst tijdens de actie komt ten goede van het welzijn van ouderen via het Nationaal Ouderenfonds.

Het Haak- en Breicafé is op donderdagmiddag in de oneven weken, tussen 13.30 en 15.00 uur. U kunt gewoon binnenlopen en aanschuiven, aanmelden is niet nodig. De data dit najaar: 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 21 december. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve uw eigen consumptie. U bent van harte welkom! En borduren mag natuurlijk ook…

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Coherente, cursus@coherente.nl, tel. 020 699 31 64.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie