Boekstart Babycafé met wethouder Jacqueline de Maa OBA Duivendrecht

28 september 2017 om 00:00 Activiteiten

Op woensdag 4 oktober is er een speciale editie van het maandelijkse Boekstart Babycafé in OBA Duivendrecht met wethouder Jacqueline de Maa. Zij leest om 10.00u voor aan de allerkleinsten en hun (groot)ouders.

Tijdens het Babycafé wordt er voorgelezen, gezongen, informatie gegeven en is er ook volop gelegenheid om met elkaar ervaringen en tips uit te wisselen.

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterkt de band tussen ouder en kind.

Aansluitend om 10.45 uur voor alle (groot)ouders en peuters lekker dansen en wiegen. Samen liedjes zingen en muziek maken met Marianne Hoek van het Muziekcollectief Ouder-Amstel.

Toegang € 5,00 / met OBA-pas gratis. Deze prijs geldt per baby / dreumes / peuter, de toegang voor de begeleidende ouder(s) of verzorger(s) is gratis. Reserveren verplicht, dit kan vooraf bij de balie in OBA Duivendrecht of via duivendrecht@oba.nl of 020-6952282

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie