2 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Beste redactie,

De eerste Ladies Night van het seizoen staat op de agenda

Film Weg van Jou incl. Ladies Night in Cinema Amstelveen

Woensdag 11 oktober 20.30 uur staat de eerste Ladies Night van het seizoen gepland. De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Incl. Ladies Night is bijpraten met vriendinnen

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl

Noot voor de redactie:

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Diny Bonestroo, Coördinator Film en programmeur, telefoon (020) 547 51 61, e-mail: bonestroo@schouwburgamstelveen.nl.

Met vriendelijke groet,

Diny Bonestroo

Coördinator film en programmeur

(ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag)

Beschrijving: kruislijnennieuwehuisstijl

Cinema en Schouwburg Amstelveen

Stadsplein 100, Amstelveen

Postbus 634, 1180 AP Amstelveen

t 020 547 51 61

f 020 647 75 56

e bonestroo@schouwburgamstelveen.nl

w www.schouwburgamstelveen.nl

Beschrijving: kruislijnennieuwehuisstijl

Volgt u ons al via Facebook of Twitter?

F: www.facebook.com/cinemaamstelveen

T: @SchouwburgAveen / @CinemaAveen

Persbericht

Datum

Plaats

Betreft

02 10 2017

Amstelveen

Weg van Jou incl. Ladies Night in Cinema Amstelveen

Film Weg van Jou incl. Ladies Night in Cinema Amstelveen

Woensdag 11 oktober 20.30 uur staat de eerste Ladies Night van het seizoen gepland.

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Incl. Ladies Night is bijpraten met vriendinnen

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.

Noot voor de redactie:

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Diny Bonestroo, Coördinator Film en programmeur, telefoon (020) 547 51 61, e-mail: bonestroo@schouwburgamstelveen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie