Wandel mee, als deelnemer of begeleider, bij de Rollatorwandelgroepen

4 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Houd u van gezelligheid en van een wandelingetje? Of wilt u wel meer bewegen, maar niet alleen? Elke week gaan de rollatorwandelclubs in Ouder-Amstel op pad, om met elkaar een stukje in de wijk te wandelen en zo lekker buiten in conditie te blijven. De wandelaars verzamelen om 10.30 uur, op woensdag in het Dorpshuis in Duivendrecht en op donderdag in het Dienstencentrum in Ouderkerk.

U bent van harte welkom om mee te lopen, aanmelden is niet nodig. Er loopt altijd begeleiding mee, en samen lopen is absoluut gezellig! Ongemerkt loopt u zo vaak een stukje verder dan dat u alleen zou doen, wat weer bijdraagt aan de gezondheid.

Op dit moment zijn de clubs op zoek naar uitbreiding van het aantal begeleiders. Als vrijwilliger ontvangt u de wandelaars in het Dienstencentrum of het Dorpshuis, samen met een collega-begeleider. Vervolgens gaat u naar buiten om te wandelen met een groepje. De duur van de wandeling is afhankelijk van de deelnemers, en ook van het weer. Na de wandeling is er gelegenheid voor koffie en een praatje. Bij elkaar duurt het ongeveer een uurtje. Als u niet elke week kunt is dat geen enkel probleem. Wilt u meer weten of eens meewandelen om te kijken of het iets voor u is? Neem contact op met Coherente via 020 699 31 64 of m.rechtuijt@coherente.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie