Wandeltocht 3D: Dwars Door Duivendrecht, op zondag 29 oktober a.s.

4 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Kom in beweging en wandel mee op zondag 29 oktober a.s., dwars door Duivendrecht! Op deze zondag staat er een speciale wandeling (van ongeveer zes kilometer) op het programma: 3D - Dwars door Duivendrecht'. De wandeling start om 10.00 uur en u bent van harte welkom om aan te sluiten bij de Wandelgroep Duivendrecht, die deze speciale editie georganiseerd heeft samen met stichting Coherente. Het belooft een mooie en gezellige ochtend te worden. Dankzij Plus Wagner is er voor de deelnemers water en een stukje fruit, en na het behalen van de finish op het Dorpsplein staat er voor de wandelaars een gratis kopje koffie of thee klaar in het Dorpshuis.

Trek uw stevige wandelschoenen aan en loop mee! Er is plaats voor vijftig deelnemers. Voor meer informatie en aanmelding: kijk op www.coherente.nl of bel 020 699 31 64.

De Wandelgroep Duivendrecht verzamelt elke zondag om 10 uur op het Dorpsplein in Duivendrecht, om gezamenlijk een rondje door Duivendrecht te lopen, vaak in combinatie met een aantal oefeningen om op te warmen en voor de coördinatie en balans. Goed voor de gezondheid, en bovendien gezellig! U bent elke zondag van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie