Boerderij Polderzicht, familie Korrel

9 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

Our food: How it's made, Dutch Agri Food Week

Zou het niet prachtig zijn als kinderen weer zouden weten waar hun voedsel precies vandaan komt? Gelukkig bestaan er educatieboeren! Onder het motto 'Our food: How it's made' vertellen zij tijdens de Dutch Agri Food Week verhalen uit eerste hand over hoe Nederlandse boeren al het lekkere, gezonde en vooral veilige voedsel dat zij produceren, met respect voor natuur en omgeving.

Door heel Nederland organiseren educatieboerderijen op woensdag 18 oktober diverse activiteiten. De educatieboer bij u in de buurt is:

Boerderij Polderzicht, familie Korrel

Polderweg 24,

Ouderkerk a/d Amstel

Maak kennis met ons bedrijf en kom gezellig picknicken tussen de koeien!

Neem je eigen picknickspullen mee en ervaar het echte buitenleven.

- 18 oktober

- 12.00-13.30 uur

- Iedereen is welkom, neem wel zelf je picknick mee.

- www.boerderijpolderzicht.nl

Educatieboeren geven kinderen les op een belevende wijze op de boerderij en maken hen weer bewust van waar hun voedsel vandaan komt! Educatieboeren staan voor professionele en kwaliteitsvolle educatieboerderijen in Nederland. Een educatieboer met het Keurmerk Boerderijeducatie Nederland en aangesloten bij het platform weet aansluiting te vinden met de kerndoelen van het onderwijs. Biedt een veilige omgeving zowel fysiek als sociaal-emotioneel. En kan een interessante, boeiende en didactisch onderbouwde boerderijles verzorgen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie