sV Ouderkerk pakt eerste punten

11 oktober 2017 om 00:00 Sport

De Ouderkerkers moesten zondag aantreden tegen een tegenstander met al twee overwinningen. Weliswaar tegen de clubs het laagst op de ranglijst, maar toch een geduchte concurrent.

Het collectief van Ouderkerk heeft gewonnen van Velserbroek, dat de gehele wedstrijd ondergeschikt was aan de ploeg van Van der Horst.

NIET SCHERP Ook Ouderkerk speelde zeker niet goed en grossierde in het missen van kansen. Vooral Kaj de Jong had het vizier niet op scherp.

VERVELENDE WEDSTRIJD Dus 1 en 2 opgeteld zag het meegereisde publiek een vervelende wedstrijd waarin de prima fluitende scheidsrechter over de hele wedstrijd een lichtpuntje was.

In minuut 75 was het Mitchel Melissen die mocht aanleggen om een terecht toegekende penalty binnen te schieten.

HALVE OMHAAL Melissen mocht twee minuten later het veld licht geblesseerd verlaten en werd vervangen door Van Luijn die een halve omhaal de 0-2 op zijn schoen had, maar de paal raakte.

PASSIE Speler van de week werd ditmaal Tom van Rossum, een speler die langzaam weer op zijn oude niveau komt en er met 90 minuten passie en inzet voor gaat.

TWEEDE ELFTAL Het tweede elftal van Ouderkerk heeft ook hun uitwedstrijd gewonnen van Fortius met maar liefst 1-5 en daar was Jeffrey Baas de man van de wedstrijd.

Zondag aanstaande moet Ouderkerk 1 aantreden tegen Roda 23.

Ouderkerk 2 speelt zaterdag tegen Zaanlandia.