Symfonica in Rosso in Ziggo Dome

18 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

AMSTERDAM Op 25, 26 28 oktober zal de Britse band Simply Red samen met Guido's Orchestra de Ziggo Dome rood doen kleuren met Symphonica in Rosso. De kaartverkoop gaat via www.ticketmaster.nl.

Het muzikale spektakel Symphonica in Rosso is niet compleet zonder bijzondere gasten. Zo laat de organisatie weten. Naast hoofdartiest Simply Red zullen ook KT Tunstall, Glennis Grace en Ruben Hein hun opwachting maken op 25, 26 en 28 oktober.

Simply Red brak door in 1985, met 'Money's Too Tight to Mention' van het soulvolle debuutalbum 'Picture Book'.

EIGEN SOUND Voor volgende albums haalde de band ook invloeden uit de funk, reggae, jazz en dance, zonder haar onmiskenbare eigen sound te verliezen. "Je kunt je ogen dicht doen en naar een willekeurige opname van ons luisteren en je weet meteen wie het is," zegt zanger Mick Hucknall. "Dat is een aspect van onze carrière waar ik erg trots op ben."

LET OP Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen.

Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd.

De organisatie doet ernaar eigen zeggen alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken.

Aanvang van de shows is 20.00 uur.

KAARTEN Kaarten kosten 49 euro (zitplaatsen tweede rang), 59 euro (staanplaatsen) en 69 euro voor zitplaatsen op de eerste rang.

PRAKTISCHE INFO De Ziggo Dome is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Consumptiemunten zijn het betaalmiddel voor consumpties in Ziggo Dome. Je haalt ze bij een van de muntautomaten die op elke verdieping aanwezig zijn of bij de servicebalies op de begane grond. www.ziggodome.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie