Start Verhuur De Gijsbrecht Ouderkerk

16 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

Op een prachtige plek in Ouderkerk aan de Amstel wordt gebouwd aan De Gijsbrecht, een modern, comfortabel gebouw dat speciaal bedoeld is voor mensen van 75+ of met behoefte aan zorg. Achter de schermen is alles ingericht op een (toekomstige) zorgvraag, voor de schermen woont u heerlijk onbezorgd met gelijkgestemden, middenin de maatschappij, in een ruime en comfortabele woning.

De Start Verhuur wordt feestelijk gevierd. Iedereen die interesse heeft in een woning in De Gijsbrecht is van harte welkom op 4 november in de gloednieuwe modelwoning.

Start Verhuur, zaterdag 4 november van 11.00 tot 13.00 uur, Schoolstraat 6.

Vanaf dat moment kunt u zich inschrijven voor een woning in De Gijsbrecht. Dit kan tot 25 november, mits voldaan wordt aan de verhuureisen. Deze inschrijvingen worden als eerste toegewezen. Pas daarna komen inschrijvers aan de beurt die ná 25 november interesse hebben getoond. Let op dat we alleen inschrijvingen kunnen behandelen die volledig met alle documenten zijn aangeleverd.

Geïnteresseerden krijgen tijdens de Start Verhuur een map mee met daarin alle formulieren.

Voor wie is De Gijsbrecht?

De Gijsbrecht is bestemd voor levensgenieters van 75 jaar of ouder, of voor mensen met een lichte of intensieve zorgvraag. Er zijn 5 typen appartementen, die variëren van 58 m2 tot 86 m2 met één of twee slaapkamers. De appartementen zijn voorzien van een luxe badkamer en een volledig ingerichte keuken. De woningen worden verhuurd in de vrije sector. De huurprijzen zullen tussen de 750 en 1000 euro per maand bedragen. In De Gijsbrecht woont u in een modern, comfortabel huurappartement. Om de hoek zijn volop terrasjes, mooie winkels en fijne restaurants die voor gezellige reuring zorgen. Voor onbezorgd wonen, middenin de maatschappij.

Interesse?

Dan kunt u terecht bij uw huurdersbegeleider Kelly Schomakers via gijsbrecht@actyswonen.nl of 088 0882080. Kijk voor meer informatie ook op www.wonenindegijsbrecht.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie