30 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Goedemorgen Stasja, hier enkele foto's van de leuke activiteit met pompoenen, hieronder staat het bijschrift.

Ik krijg later vanmorgen van Joëlle Goudsmid foto's van 'Rondje Duivendrecht' en heb met haar afgesproken, dat ik de tekst erbij schrijf, ik heb gisteren meegelopen. Dat krijg je dus later vandaag.

Morgen interview ik Jan Bol en ik maak later in de week een foto, als het er wat drukker is, dat dus voor de editie van 08/11. Succes en groetjes, Mirjam.

Leuke Herfstactiviteit voor Halloween

Het was afgelopen zaterdag lekker druk bij de kraam naast de zaak van Bakker Bloemen op het Dorpsplein in Duivendrecht. De Winkeliersvereniging had een leuke Halloweenactiviteit georganiseerd: kleine (en grote) kinderen konden hun eigen pompoen uithollen en versieren tot een lampion. Van het vruchtvlees kan heerlijke pompoensoep worden gemaakt en een grote pan met die soep, bereid door de eigenaren van Casa Lisa, stond tijdens deze Herfstactiviteit klaar voor iedereen die wilde proeven en ook veel winkelende passanten maakten daarvan gebruik.

Op deze zaterdag stond voor de eerste keer de viskraam Tol uit Volendam op het Dorpsplein en ook dat maakte, dat het gezellig druk bleef op het plein.

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

---

Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.

https://www.avast.com/antivirus

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie