Judo ontdekken tijdens de gymles

9 november 2017 om 00:00 Sport

De leerlingen van de A. Bekemaschool en de Grote Beer hebben afgelopen week hun eerste judo-les gehad tijdens de gymles. Alle leerlingen krijgen komende tijd drie judolessen waarin ze de eerste stappen van het judoën leren. De lessen zijn georganiseerd door stichting Coherente en worden gegeven door Rezo van Judoschool Morkinali. Rezo is vader en coach van de europeeskampioen onder de 21 jaar Tornike Tsjkdoea. Tijdens de eerste les leerde de leerlingen hun val te breken. Ook werden er verschillende grepen geoefend en werden de judoregels uitgelegd. Iedereen deed ontzettend goed mee en er werd hard geoefend om de grepen onder de knie te krijgen. Veel jongens waren aan elkaar gewaagd en gaven al hun kracht om los te komen of de andere vast te houden in de greep. Het was een geslaagde en leerzame eerste les. De leerlingen kijken uit naar de volgende.

Wil jij elke week judoën? Judoschool Morkinali geeft elke donderdag judo-les in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht. Voor kinderen van 3-6 jaar is er les van 15.30-16.30 uur en voor kinderen van 7-12 jaar is de les van 16.30-17.30 uur.

Kom langs voor een gratis proefles! Het is fijn om dan een lange broek en shirt met lange mouwen aan te doen. Meer info? mail naar: J.Goudsmit@Coherente.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie