sv Ouderkerk VR35+ flikt het hem weer!

29 november 2017 om 00:00 Sport

Afgelopen zaterdag 25 november 2017 moest svo VR35+ team tegen IJburg uit. Een dag vol regen, hagel en wind en zo nu en dan een piepklein laag zonnestraaltje. Ze stonden 3de in de poule en IJburg 2de, dus er stond wel wat op het spel. Uiteindelijk hebben zij met een strafschop de wedstrijd met 1-0 geworden (Suzanne Romviel).

Afgelopen maandag 27 november 2017 in de avond was gelijk de thuis wedstrijd tegen IJburg. Dit omdat deze wedstrijd moesten worden ingehaald. Ook nu moest VR35+ winnen en dan staan ze gedeeltelijk 1ste met Assendelft. Het was een beetje droog bij het inlopen en na het startsignaal van de scheidsrechter (Gerard Sievering) konden ze starten. En natuurlijk kwam gelijk de wind opzetten en kwam er een fikse hagelbui over ons heen. Maar wat deert het als je al in de eerste helft weer voor staat met 1-0, door een mooi doelpunt van Hella Hoetmer! De heren 35+ trainden op het veld naast de wedstrijd en moedigden de dames aan en dat hielp. De bal wilde er echter niet meer in en ook niet bij de tegenpartij, tenslotte heeft sv Ouderkerk een superkeeper (Cynthia Lakerveld), dus je moet van goede huize komen als je voorbij haar wilt komen.

Het eindsignaal: 1-0 voor SVO VR35+ en gedeeltelijk 1ste plek in de poule. Dat hebben de dames van VR35+ toch maar weer mooi gedaan. En nu op naar de volgende wedstrijd, die op zaterdag 9 december 2017 plaats vindt, thuis op het sportpark van sv Ouderkerk. Komt iedereen die kan aanmoedigen? Tenslotte willen we die dames toch een keer op de kar zien staan als kampioenen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie