15 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Persbericht

Ouderkerk aan de Amstel, december 2017

Noot voor de pers:

De Riki Stichting bedenkt, organiseert en financiert projecten die het welbevinden van kwetsbare groepen in de samenleving, waaronder ouderen, verbeteren. Zij organiseert jaarlijks landelijke acties in de zomermaanden, de herfstperiode en met Pasen en Kerst. De stichting is ervan overtuigd dat herhaalde, persoonlijke aandacht structureel bijdraagt aan het verbeteren van het welbevinden van ouderen. Een-op-een activiteiten en exclusieve positieve aandacht zijn betekenisvolle elementen van al onze acties.

Deze Kerst worden ruim 19.000 pakketjes verspreid onder ouderen. Leerlingen van basisscholen delen de pakketjes persoonlijk uit aan bewoners van nabijgelegen verzorgingscentra en aan ouderen in hun privé-omgeving. Vrijwilligers van de Zonnebloem brengen de kerstattentie thuis bij zelfstandig wonende ouderen. Ook worden ruim 4.000 pakketjes uitgedeeld aan families met kinderen die wel wat extra's verdienen.

De Lions Club Ouderkerk aan de Amstel is een charitatieve club waarvan leden op vriendschappelijke basis samenwerken. Zij zet zich al jaren in voor goede doelen binnen de gemeente. Om middelen te werven organiseert de Lions in samenwerking met andere organisaties al enige jaren een Kerstmarkt, Champagneactie en de populaire Bridgedrive.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Riki Stichting, bereikbaar via mail@rikistichting.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie