Sport jij mee voor Villa Vrolijk?

12 januari 2018 om 00:00 Activiteiten

Op zondag 21 januari is iedereen, jong en oud, welkom om te komen sporten voor Villa Vrolijk en zo geld in te zamelen voor een rolstoelbus. Villa Vrolijk is een kleinschalige fijne plek waar kinderen met een beperking kunnen logeren. De gepassioneerde begeleiders gaan graag met de kinderen leuke dingen doen. Zo gaan ze met de kinderen naar de kinderboerderij, paardrijden en nog veel meer leuke dingen. Helaas hebben ze nu geen passend vervoer en zijn ze hard aan het sparen voor een bus waar ook de rolstoelen in kunnen.

Fit & Soul aan de Amstel gaat helpen, u ook?! Op zondag 21 januari geven de trainers diverse sportlessen en de therapeuten massages.

VOLWASSENEN (en tieners):

10.00 uur Yoga

11.00 uur Pilates

12.00 uur Circuittraining

13.00 uur Circuittraining

Iedereen die Villa Vrolijk een warm hart toedraagt is van harte welkom om voor een donatie van (minimaal) €5 deel te komen nemen aan een van deze lessen. Een aantal kids en begeleidsters van Villa Vrolijk zullen ook even langskomen om iedereen aan te moedigen.

KIDS

Ook voor kinderen is er van alles te doen op deze dag:

12.30 uur: Springkussen en popcorn (tot ongeveer 15.30 uur)

14.00 uur Kickboksclinic voor kinderen van 6-12 jaar.

14.30 uur Kickboksclinic voor kinderen van 6-12 jaar.

We bedanken Randstad Partyverhuur voor hun bijdrage!

MASSAGE

Liever ontspannen? U kunt tussen 13.00 en 14.30 uur ook een massage van 20 minuten boeken!

100% VOOR VILLA VROLIJK

De opbrengst van deze dag gaat volledig naar de bus voor Villa Vrolijk. Alle trainers en therapeuten van Fit & Soul aan de Amstel evenals Randstad Partyverhuur zetten zich volledig kosteloos in.

Aanmelden voor de lessen of een massage kan via info@fitandsoul.nl of bel naar 020-7370710. Gewoon gezellig langskomen wordt ook enorm op prijs gesteld.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie