Nieuwe diëtist in Amstelveen

25 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

P E R S B E R I C H T

Amstelveen, 25 januari 2018

Nieuwe diëtist in Amstelveen

Baat bij voedingsadvies op maat

Dat je wat betreft voeding mensen niet over een kam kan scheren, weet diëtist Lea Polak-Rashty als geen ander: 'Iedere cliënt is uniek en heeft daarom baat bij een persoonlijk voedingsadvies. Mensen die voedingsadvies combineren met leefstijlcoaching ondersteunen hun gezondheid en voelen zich ook vaak veel beter.' Onlangs startte zij met FoodSteps haar eigen diëtistenpraktijk in Amstelveen.

Veel eet- en leefpatronen sluipen er in de loop van de tijd in. Door haar paramedische achtergrond weet Polak-Rashty precies welke voedingsmiddelen het beste bij iemand passen. Daarnaast is het ook belangrijk dat het voedingsadvies aansluit bij iemands leven. Volgens Polak-Rashty is een passend voedingsadvies voor veel mensen een goed idee, zeker bij medische klachten of bijvoorbeeld een kinderwens. Bovendien dragen gezonde voeding en een gezonde leefstijl bij aan preventie van gezondheidsklachten.

In de praktijk

Polak-Rashty: 'Stel iemand heeft minder energie. Als diëtist kijk je dan naar iemands leefstijl en de volwaardigheid van de voeding. Of iemand bijvoorbeeld voldoende ijzer, eiwitten en jodium in zijn of haar voeding heeft en of het gewicht gezond is. Het zit hem vaak in kleine dingen. Juist dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen we er als diëtisten van FoodSteps voor zorgen dat je je beter voelt.'

Samenwerking

De diëtisten van FoodSteps richten zich naast algemene diëtetiek met name op stellen met een kinderwens, zwangere vrouwen en kinderen (0-18 jaar). Zij werken nauw samen met artsen, verloskundigen, fysiotherapeuten en andere gezondheidsprofessionals.

Plan van aanpak

Met kennis, aandacht, warmte en positiviteit begeleiden de diëtisten van FoodSteps cliënten bij het behalen van hun doelen. In een eerste gesprek bespreken zij deze doelen, maar ook de algehele gezondheid, eventueel medicijngebruik, eetpatronen en beweeggedrag, om vervolgens samen te bepalen welke stappen in voeding en leefstijl wenselijk en haalbaar zijn. Hulp nodig bij een gezondere leefstijl? Neem contact op met een diëtist van FoodSteps via 06-21 84 82 18.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie