Natuur werkdag op tuinpark Dijkzicht

11 februari 2018 om 00:00 Activiteiten

zaterdag 17 februari 2018

10.30- 12.15 uur LUNCH 13.00 - 14.45 uur

Tuinpark Dijkzicht is het meest natuurvriendelijke tuinpark van Nederland. Al jaren organiseren wij open tuinendagen, ontvangen wij schoolkinderen uit Ouderkerk en/of Duivendrecht voor natuurlessen en mensen van het Rode Kruis of Coherente voor een wandeling en een lunch.

Ook organiseren we twee keer per jaar een dag om samen met vrijwilligers allerlei werkzaamheden in het algemeen groen uit te voeren. Het werk bestaat o.a. uit het knotten van de wilgen, bladharken van de grasranden en de paden, het omzetten van de ringslanghoop, het controleren van de ijsvogelnestplaatsen en schoonmaken van de uilen- en andere vogelkasten.

Zaterdag 17 februari hebben we weer een natuurwerkdag op Tuinpark Dijkzicht.

Heeft u zin om lekker een paar uur te werken in de natuur? U bent weer van harte welkom op ons tuinpark. De minimumleeftijd is 16 jaar.

We verzamelen om kwart over tien bij het werkhok en beginnen om half elf. Om kwart over twaalf. Is het pauze; dan drinken we koffie/thee en eten we erwtensoep of pompoensoep met stokbrood. Om één uur gaan we verder tot kwart voor drie. Dan zit de werkdag op.

Ook als u alleen in de ochtend of in de middag wilt komen, bent u welkom.

Lijkt het u wat? Opgeven kan bij Frieda Snel 0616492494 of per mail friedasnel50@gmail.com

Ons adres is: Buitensingel 2, 1114BE Amsterdam-Duivendrecht

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie