Workshop Handlettering in Dorpshuis Duivendrecht

22 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Op woensdag 14 maart a.s. verzorgt Mira van Groenveld Design Diemen weer een workshop Handlettering in het Dorpshuis in Duivendrecht. De workshop is van 9.30 - 12.00 uur.

Je hebt het vast wel eens gezien: kaarten, posters, krijtborden met een tekst in getekende letters. Dat kun je zelf! Door middel van oefeningen en schetsen leer je in één middag een aantal technieken van handlettering. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een zelfgemaakte kaart of illustratie. Het wordt een gezellige middag vol inspiratie, tekenen, schrijven en letters!

De kosten van de workshop bedragen € 25,00, dat is inclusief oefenmateriaal. Je krijgt een potlood, fineliner en kaartjes mee om thuis verder te letteren. Het is super leuk om te doen en je maakt al gauw de mooiste dingen. Je hebt maar weinig materiaal nodig, dus je hebt er een heel leuke creatieve en voordelige hobby aan! Handletteren kan op papier, maar ook op allerlei andere ondergronden, zoals een schoolbord, ramen, hout en servies.

Meld je nu aan om mooie en leuke letters te leren tekenen! Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Margit Rechtuijt van Coherente, 020 699 31 64 www.coherente.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie