Afbeelding
Gemeente Ede

Burgemeester Ede: ‘Ik ben heel trots op u’

1 januari 2021 om 12:20 Mensen

EDE In een videoboodschap heeft burgemeester Rene Verhulst vandaag de inwoners van Ede alle goeds voor het nieuwe jaar gewenst. Hij blikte uiteraard terug op het afgelopen jaar en ook vooruit op het nieuwe jaar. ,,Ik ben heel trots op u, op Ede. Afgelopen jaar hebben velen zich ingezet voor een naaste. Heel erg bedankt ervoor, dat is heel veel waard.” Bekijk de hele video onderaan dit artikel.

,,Wie had gedacht dat 2020 zo’n hectisch en gek jaar zou worden”, begint de burgemeester. ,,Sinds maart, of eigenlijk al eerder, wordt onze wereld gedomineerd door het virus. Hoewel de vaccinaties in zicht zijn, zijn we er voorlopig helaas nog niet van af. We hebben allemaal te maken met beperkingen, ook de afgelopen feestdagen was het ongetwijfeld lastig voor iedereen.”

,,Zo sluiten we 2020 af en beginnen we met positieve energie en een beetje meer licht vol vertrouwen aan 2021. Dat gaat een ander jaar worden. We zijn nog niet van het virus af maar laten we er ook voor zorgen dat we alle mooi initiatieven om elkaar te helpen, en elkaar een beetje extra in de gaten houden, kunnen bewaren!”

In de video komen ook andere Edenaren aan het woord: een Edese arts, een jongere, een directeur van een culturele instelling en twee ondernemers vertellen waarom 2020 anders liep dan gedacht. Ook blikken zij vooruit op 2021. Bekijk de video hieronder.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie