Joris Marseille, terug op de Prins Florisschool in Ede.
Joris Marseille, terug op de Prins Florisschool in Ede. NOS Jeugdjournaal

Jeugdjournaal 40 jaar: Presentator Joris over zijn jeugd in Ede

5 januari 2021 om 14:45 Historie

EDE Joris Marseille presenteert al 8 jaar het NOS Jeugdjournaal en werkte daarvoor ook al 8 jaar achter de schermen op de redactie. Vandaag bestaat het NOS Jeugdjournaal 40 jaar en in dat kader blikt Joris terug op zijn jeugd in Ede.

Joris wordt op 21 april 1980 geboren en beleeft zijn jeugdjaren in Ede. Hij was een basketbaltalent bij BCE maar carrière maken doet hij nu niet in de sport maar als presentator. Met het NOS Jeugdjournaal ging hij echter terug naar waar hij op school zat: de Prins Florisschool in Ede. ,,Ja, hier heb ik goeie herinneringen aan”, zegt hij, lopend door de school. ,,Het is heel leuk om hier terug te zijn.”

Joris bekijkt waar hij in de klas zat, het heeft het over zijn eerste liefde en waar hij leerde basketballen. Ook beantwoordt hij vragen die jonge kijkers van het NOS Jeugdjournaal hem digitaal stellen. Moet je wel eens plassen tijdens een interview? Wie wil je het liefst nog eens interviewen? Wat is er leuk aan presenteren? Op deze en andere vragen geeft Joris antwoord in de video. Het filmpje is te zien op de website van het jeugdjournaal.


Joris Marseille in de studio van het NOS Jeugdjournaal. - NOS Jeugdjournaal


Joris Marseille presenteert het NOS Jeugdjournaal al 8 jaar. - NOS Jeugdjournaal

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie