Filiaalhouder Erik van Gaasbeek van Vicomputer in Wageningen.
Filiaalhouder Erik van Gaasbeek van Vicomputer in Wageningen. Vicomputer
Advertorial

Vicomputer is eenvoudig bereikbaar

6 januari 2021 om 15:45 Winkels

EDE Vicomputer heeft sinds september van het afgelopen jaar de activiteiten definitief voortgezet aan de Hoogstraat in Wageningen. De verkoop en service aan de Grotestraat 9 in Ede is stopgezet. Nu de deuren in Wageningen al een tijdje open zijn weten heel wat trouwe klanten uit Ede Vicomputer te vinden. Begrijpelijk, omdat de winkel eenvoudig te bereiken is.

Vicomputer is al jaren de computerspecialist voor uiteenlopende vragen, in- en verkoop, accessoires en reparaties en onderhoud van computers, laptops en randapparatuur. De Wageningse computerzaak is een vertrouwde vraagbaak, merkt filiaalhouder Erik van Gaasbeek in de praktijk: ,,We zien inmiddels heel wat bekende gezichten uit Ede in de zaak, en dat vinden we goed om te zien. Dat geeft aan dat de klanten onze service waarderen. Daarnaast zien we ook steeds meer nieuwe klanten uit Wageningen.”

De keuze voor het centrum in Wageningen is een bewuste: ,,Absoluut. In de praktijk merken we dat bijvoorbeeld het brengen en halen van (rand)apparatuur na een reparatie of aankoop geen probleem is. Je kunt de auto makkelijk snel even naast het winkelpand aan het begin van de Hoogstraat (nabij de bibliotheek) parkeren, maar op korte afstand bevinden zich ook meerdere parkeerplaatsen. De afstand van de auto naar de winkel is kort. Daarnaast verwelkomen wij in Wageningen winkelend publiek voor onze diensten. Een ideale plek dus voor ons en de klant.”

Na het besluit om de schouders definitief onder de Wageningse winkel te zetten heeft het team de zaak opgefrist, verbouwd en geüpgraded. Daardoor is er meer ruimte ontstaan voor het aanbod. Van Gaasbeek: ,,We beschikken verder over een eigen technische dienst. Alle reparaties voeren we uit in eigen beheer. We bouwen en installeren alles zelf. Uitgangspunt is dat we u een computer, laptop of tablet geheel gebruiksklaar aanleveren. We ondersteunen zowel particulieren als ondernemers. We beschikken, vanwege het vele thuiswerken, over docking stations, ergonomische monitoren en muizen en over een grote voorraad webcams.”

Door de huidige coronamaatregelen is de winkel alleen open voor reparatie en onderhoud. Vicomputer is tijdens openingstijden ook telefonisch bereikbaar voor vragen. Bestellen kan per mail, telefonisch of via de webshop. Kijk voor meer informatie en online bestellen op de website of op Facebook voor de laatste aanbiedingen of acties.

Meer informatie: Vicomputer, Hoogstraat 109, 6701 BS Wageningen. T: 0317-358179. E: info@vicomputerwageningen.nl , I: www.vicomputer.nl, F: www.facebook.com/vicomputer 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie