Afbeelding
Theo Beumer

Paul Bremer gaat door bij KSV Fortissimo

13 januari 2021 om 17:45 Voetbal

Paul Bremer gaat door bij KSV Fortissimo

EDE Bij zaterdag vierdeklasser KSV Fortissimo is witte rook. Paul Bremer (archieffoto) gaat zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer.

Eip Janssen

..We waren er redelijk snel uit. Bij mij staat het trainingsplezier en het werken met een leuke selectie voorop. Zodra mogen in moeten veranderd stop ik. Maar dat is op dit moment geenszins het geval”, lacht Paul Bremer.

Ook binnen de spelersgroep was een zeer hoog draagvlak om met Bremer door te gaan.

,,Dat is de basis waarop je met wederzijds respect met elkaar werkt. Natuurlijk is het balen dat ook dit seizoen wordt doorkruist door het coronavirus. Maar anderzijds moet je nu ook reëel zijn. Ik verwacht op basis van hetgeen nu gebeurt niet dat de competitie nog wordt hervat. Het tweede seizoen dat letterlijk en figuurlijk in duigen valt.”

De hoofdtrainer verwacht dat zijn selectie vrijwel zeker bij elkaar blijft. ,,Natuurlijk zal er misschien een speler stoppen of vertrekken. Maar ik heb absoluut geen verontrustende signalen daarover. Anderzijds, maar dat is ook de voetbalwereld, weten het allemaal pas zeker als de overschrijvingstermijn afgelopen is.”

MENTALITEIT Met de spirit van zijn selectie zit het wel goed. ,,Er wordt op basis van vrijwilligheid elke dinsdag- en donderdagavond getraind. Ik ben er en zorg dat voor de tweetallen, waarin nu getraind mag worden, oefeningen beschikbaar zijn. Een mooie gelegenheid misschien om te werken aan minder goede punten. Die heeft vrijwel elke speler wel. Ik vind in deze tijd dat spelers zichzelf moeten motiveren om zich te verbeteren. Gezien de opkomst ben ik zeer tevreden met de instelling”, gaat Bremer verder.

Hij zag onlangs zijn assistent-trainer (Collin Oosterholt, red.) bij SV Harskamp tekenen. ,,Of dat betekent dat ik in de gesprekken een opvolger heb geëist? Daar is totaal niet over gesproken. Mocht er iemand op mijn pad komen die bij mijn aanpak past is hij welkom. Zo niet dan ga ik alleen door. Wat ik zoek als assistent? Iemand die meedenkt en waar het lekker sparren op voetbalgebied mee is. Nee, een pionnenlegger of alleen iemand die hesjes uitdeelt zoek ik echt niet”, lacht hij.

KSV Fortissimo speelde dit seizoen pas vier wedstrijden. De hoofdmacht bezette de tweede plaats achter het nog zonder puntverlies zijnde EFC’58.

,,Zoals ik al opmerkte denk ik niet meer aan een competitievervolg. Ik richt mijn oog op het seizoen 2021/2022. En alles wat daartussen mogelijk is op voetbalgebied is een pleister op de wonde”, sluit Paul Bremer af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie