Afbeelding
Pixabay

Nu nog groter bereik voor jouw zakelijk nieuws in Ede Stad.nl

20 januari 2021 om 10:58 Zakelijk

EDE Nieuwsblad Ede Stad.nl is nu ook te volgen op zakelijk socialmediaplatform LinkedIn.

Op de LinkedIn-pagina komen nieuws en zakelijke berichten uit de gemeente Ede voorbij. ,,We zien dat er in Ede en andere dorpen van de gemeente veel behoefte is aan zakelijk nieuws. Wij willen een platform bieden aan bedrijven en ondernemers om hun nieuws onder de aandacht te brengen’’, zegt Ede Stad-media-adviseur Frans de Kleuver.

Hij benadrukt dat de combinatie tussen online- en offline publicaties voor ondernemers goud waard kan zijn. ,,We zien dat ondernemers nog altijd waarde hechten aan dat hun nieuws in de papieren krant komt. Dat bieden we via onze Zakelijk-pagina ook aan. Deze verhalen kunnen ook als webvertorial worden doorgeplaatst naar Ede Stad.nl en blijven daar dan minimaal een week op de homepage staan, voordat ze naar de rubriek Zakelijk geplaatst worden.’’

In januari worden zakelijke berichten nog gratis doorgeplaatst op de LinkedIn-pagina van Ede Stad.nl. ,,We willen hiermee een handreiking doen aan ondernemers om hun nieuws in deze lastige tijd onder de aandacht te brengen. Na januari wordt het mogelijk om de berichten voor een klein bedrag ook op de LinkedIn-pagina van Ede Stad te laten plaatsen’’, aldus De Kleuver.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om zakelijk nieuws in de papieren- en onlinekrant te plaatsen? Neem contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl). Volg Ede Stad.nl hier op LinkedIn.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie