Online muziek maken tijdens de Lock down

22 januari 2021 om 11:00 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Panfluitiste Noortje van Middelkoop bedacht in de afgelopen maanden het Play Online Project “Holiday”, waarin mensen vanuit het hele land muziek kunnen blijven maken. Zij wil hierin graag plezier in muziek maken overbrengen, juist in een tijd waarin veel leuke dingen niet door kunnen gaan.

“We zijn net van start gegaan met een groep, waaronder veel panfluitspelers. Een aantal deelnemers volgt het project in de speciale Facebook groep en een andere groep via de mail en YouTube. Omdat de Lock down in Nederland weer is verlengd en nu zelfs strenger is geworden, geef ik nog ruimte aan nieuwe deelnemers om zich in te schrijven.” aldus Noortje.

Alle deelnemers krijgen het muziekboek van Noortje thuisgestuurd. Via de Facebook groep óf via de mail ontvangen zij filmpjes met tips en karaoketracks van de muziekstukken. Ook geeft Noortje feedback op vragen en ingestuurde filmpjes.

 “De deelnemers geven aan dat ze echt blij worden van dit project. En we hebben zelfs een deelnemer uit Canada.”

Op haar website www.noortjevanmiddelkoop.nl staat een introductiefilmpje en het inschrijfformulier. “Iedereen kan in eigen tijd en tempo meedoen. En door de interactieve manier is het toch ook samen. En dat is extra mooi in deze tijd!”

Het project is van januari t/m maart 2021 en er is een speciale introductieprijs van € 45 (inclusief het muziekboek).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie