PLUS lanceert op maandag 1 februari de Marble Maniacs.
PLUS lanceert op maandag 1 februari de Marble Maniacs. Eigen foto
Advertorial

Marble Maniacs knikkers sparen bij PLUS

27 januari 2021 om 15:51 Zakelijk

EDE Het nostalgische knikkerspel is aan een comeback bezig. Daarom lanceert PLUS op maandag 1 februari de Marble Maniacs: een spaaractie waarbij klanten zeven weken lang kunnen sparen voor 24 knikkers. Onderdeel van de campagne is een samenwerking met de nieuwe knikkerspelshow Marble Mania, die vanaf donderdag 21 januari elke week te zien is bij SBS6. In dit programma gaan diverse bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op spectaculaire knikkerbanen.

Vanaf maandag 1 februari tot en met zaterdag 20 maart krijgen klanten van PLUS bij elke 10 euro aan boodschappen een gratis knikker. En het gaat niet alleen om de knikkers: op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari ontvangen klanten bij besteding vanaf 25 euro een gratis knikkerbaan. Deze knikkerbaan is uit te breiden met zes speciale limited editions waarmee je de race op de knikkerbaan nog spannender maakt. Ook is er een stoer verzamelblik te verkrijgen waar alle knikkers in bewaard kunnen worden én waarmee gespeeld kan worden.

HELDEN De te sparen knikkers zijn de helden van de gloednieuwe prime time familieshow Marble Mania bij SBS6. Elke week strijden drie bekende Nederlanders in verschillende behendigheidspellen en knikkerraces tegen elkaar op spectaculaire knikkerbanen. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Jack van Gelder voorziet de races van zijn kenmerkende commentaar.

Een van de knikkerbanen is de PLUS supermarktbaan, compleet met winkelwagen, mandje, boodschappenband en een kassa. De samenwerking met het programma komt verder tot uiting in tv-spots, billboards, promo’s en activatiepromo’s.

Daarnaast bevat het programma wekelijks een item waarin bekende influencer Gio Latooy toffe knikkerchallenges aangaat en kids inspireert thuis een gave knikkerbaan te bouwen en deze te delen op social media met #marblemania. Latooy heeft met 1 miljoen Instagram volgers en 1,3 miljoen YouTube abonnees een enorm bereik onder de doelgroep.

Meer informatie over de spaaractie is te vinden op www.plus.nl/marblemaniacs

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie