Afbeelding
SGP

SGP-kandidaten delen stroopwafels uit bij zorginstellingen

28 januari 2021 om 16:02 Politiek

EDE SGP-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen hebben woensdag stroopwafels bezorgd bij zorginstellingen in hun eigen gemeente. In totaal zijn er door heel Nederland 13.500 stroopwafels bezorgd. Kandidaten Lambert Kisteman en Arnold Versteeg hebben bij dertien zorginstellingen in de gemeente Ede stroopwafels bezorgd. Iedere zorginstelling ontving een doos met zo’n honderd stroopwafels. Daarnaast werden bij Ziekenhuis Gelderse Vallei zo’n duizend stroopwafels bezorgd.

,,De zorg staat momenteel onder zware druk. Met deze actie wil de SGP alle zorgmedewerkers in Nederland een hart onder de riem steken”, zegt kandidaat-Kamerlid Lambert Kisteman. ,,Waardering voor het werk van zorgmedewerkers kan niet voldoende benadrukt worden.” Arnold Versteeg vult aan: ,,Die waardering kan iedereen extra onderstrepen door zich aan de regels te houden.”

De zorgmedewerkers reageerden positief op de actie. Judith Reiff van de Gelderhorst: ,,Wat een prachtig initiatief van de SGP om de medewerkers in de zorg een hart onder de riem te steken. Daar zijn de medewerkers vast heel blij mee.” 

Kisteman en Versteeg brachten stroopwafels bij de volgende zorginstellingen:
Ede: Vilente, Bethanië, Maanderzand, Maanderheim, de Gelderhorst en Ziekenhuis Gelderse Vallei
Wekerom: Wicherumloo en De Hartenberg
Harskamp: Metje
Bennekom: Opella, Walraven en Het Baken
Lunteren: De Honskamp
Ederveen: De Veenhoeve 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie