Afbeelding
AberMedia

Bestuurder (24) uit Harskamp gewond bij ongeval in Lunteren (update)

12 mei 2018 om 07:33 lokaal

LUNTEREN Bij een ongeval op de kruising van de Hessenweg met de Ruitenbeekweg is vrijdagnacht een 24-jarige man uit Harskamp  ernstig gewond geraakt. Voor het slachtoffer die ondermeer verwondingen aan zijn ribben opliep werd voor medische ondersteuning van de ambulance-medewerkers een trauma-arts vanuit Amsterdam ingevlogen. Het slachtoffer is na te zijn gestabiliseerd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond middernacht toen een 23-jarige man uit Lunteren, komende vanaf de Ruitenbeekweg,  geen voorrang verleende aan de van rechts komende bestuurder van een bestelwagen. Door de klap belandde de auto van de Harskamper  op de zijkant in een sloot en tuin van een naastgelegen woning. De brandweer van Lunteren heeft het slachtoffer uit zijn voertuig gehaald.

ILLEGALE WAPENS De bestuurder van de Audi bleef ongedeerd. "De man is en overgebracht naar het politiebureau in Ede en na verhoor weer in vrijheid gesteld", aldus politiewoordvoerster Annabelle Rietman desgevraagd. In de auto werden een illegaal slagwapen en een steekwapen aangetroffen waarvoor proces-verbaal is opgemaakt, aldus Rietman. Beide wapens zijn in beslag genomen.

De specialisten op het gebied van ongevallen (VOA) van de politie zijn een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd.

Video: AberMedia

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie