Afbeelding
PR Edesche Boys

Edesche Boys trekt door

3 februari 2021 om 09:58 Voetbal

EDE De nieuwe Edesche Boys trainer Rudy Möller beloofde te gaan werken aan een versterkte selectie.

Eip Janssen

,,Die woorden wil ik waarmaken. Er zijn drie spelers (Jordy Lourens, Wesley Keller en Amar Sieuwram die het ja-woord hebben gegeven. Daarnaast is Patrick Hoogwerff bereid mij te assisteren bij het eerste elftal”, opent de trainer.

Hij vertelt dat Patrick Hoogwerff zichzelf heeft aangemeld. 

,,Het is een echte Boys man. Ik heb met Patrick gesproken en het gevoel was goed. We zitten op een lijn.”

De aangetrokken spelers beschrijft Rudy Möller ook.

Jordy Lourens speelt op dit moment bij het eerste van Ede/Victoria. Hij heeft ook in de selectie elftallen bij DTS Ede gezeten. De 22-jarige speler is een aanvaller met scorend vermogen. Hij kan bij ons doorgroeien.

Wesley Keller is een allround speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Ik denk zowel op het middenveld als verdediging. Hij is 24 en speelde eerde in de jeugd bij DTS Ede en KSV Fortissimo. Heeft ook nog een uitstapje gemaakt in de gloriejaren naar VVA Achterberg.

Amar Sieuwram is geen onbekende bij de Edesche Boys. In onze jeugd begonnen en daarna overgestapt naar Ede/Victoria waar hij dit seizoen in de hoofdmacht begon. Hij is een echte ‘wingback’ die graag mee opkomt. Amar staat voor een goede werklust en zal onze selectie echt een kwaliteitsimpuls geven.

,,Ik ben echt tevreden. Of er nog meer spelers komen? Zeg nooit nooit. We zijn in gesprek. Wie wel komt is Quincy Pol. Hij wordt assistent-scheidsrechter waarmee onze staf bijna compleet is. Met een nieuwe verzorger vinden op dit moment gesprekken plaats. In grote lijnen staat de staf en selectie. Het enige wat ontbreekt is dat wij weer mogen voetballen. Ik hoop dat in het seizoen 2021/2022 ons het coronavirus dat toestaat”, eindigt Rudy Möller hoopvol.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie