Elbert Schrier en Leon Verbakel (ZVV Ede) kijken trots. Hannes de Paauw en Michiel Dekens (rechts) met mascotte Bert 't Hert (ZVV Ede)
Elbert Schrier en Leon Verbakel (ZVV Ede) kijken trots. Hannes de Paauw en Michiel Dekens (rechts) met mascotte Bert 't Hert (ZVV Ede) Theo Beumer

ZVV Ede en sponsoren willen naar de eredivisie zaalvoetbal

4 februari 2021 om 08:00 Voetbal

EDE ZVV Ede wil de komende jaren inzetten op spelen in de eredivisie zaalvoetbal. ,,We hebben de zaalvoetballoze periode benut om ons plan richting de toekomst aan te scherpen”, opent ZVV Ede-secretaris Elbert Schrier.

Eip Janssen

Het bestuurslid beseft dat de nu hardop uitgesproken ambitie om beleid en stappen vraagt. ,,Financieel maken we elk jaar een stap en ook op organisatorisch vlak zijn er ontwikkelingen. We zijn heel blij dat Wilco van Ooijhuizen (mede-eigenaar De Hypotheker) dit jaar is begonnen als Commercieel Manager. Een mooi voorbeeld van iemand met passie voor het spelletje die onderdeel wil worden van onze organisatie. Voor eredivisie zaalvoetbal zijn meer mensen nodig in je organisatie en is er simpelweg ook meer budget nodig. Daarnaast hebben we voor senioren nu een mooi aanbod staan en willen we ons nu dus focussen op jeugdzaalvoetbal.”

SPONSOREN Wensen en sportieve ambities uitspreken kan ZVV Ede mede dankzij het vertrouwen van de hoofdsponsors CTS IT en ITN Installatietechniek. ,,Zij willen onze sportieve ambities graag ondersteunen. ZVV Ede wil het trouwe Edese zaalvoetbalpubliek verwennen met spelen op het hoogst mogelijke niveau”, sluit voorzitter Leon Verbakel aan.

,,Het vertrouwen van CTS IT en ITN Installatietechniek zie ik als een bevestiging dat we op de goede weg zitten. Zowel Michiel Dekens (Algemeen directeur ITN Installatietechniek) als Hannes de Paauw (Algemeen directeur CTS IT) heb ik als ondernemer en als mens hoog zitten. Ik ben beide heren enorm dankbaar en blij dat ze in onze droom geloven. Wij willen binnen drie jaar naar de eredivisie, en dat mag iedereen weten. Mooi dat ook de sponsoren dus de contracten verlengen. Deze keer zelfs voor de komende drie jaar”, gaat de voorzitter verder.

,,ZVV Ede is een mooie professionele club met een sterk bestuur, waar wij ons als ITN bij thuis voelen. Samen met CTS en natuurlijk de sfeervolle Blauwe Herten staan we achter hen”, meent Michiel Diekens. Zijn collega Hannes de Paauw is ook enthousiast over het partnerschap tussen CTS IT en ZVV Ede. ,,Deze club combineert de juiste dosis ambitie met pure passie, daar hou ik van. Ik vind het knap hoe zichtbaar ZVV Ede is en zo ook veel Edenaren weet te inspireren en te verbinden. En ja, hoe hoger je speelt, hoe meer zichtbaar je bent.”

TOEKOMST ZVV Ede zet de komende jaren dus in op de eredivisie. Maar ook wil de club een structureel nieuw aanbod voor jeugd gaan aanbieden. ,,Die aanpak heeft met elkaar te maken. Wij geloven in de kracht van een zichtbare en toegankelijke club. Zodat we jong en oud kunnen inspireren en verbinden, hier in Ede. En op het hoogste niveau ben je het meest zichtbaar. We hebben het effect van de zichtbaarheid van het vrouwen EK voetbal gezien in Nederland. En we gaan dat volgend jaar ook weer zien als het goed is. In januari 2022 staat het EK Zaalvoetbal in Nederland op het programma. Een prachtig evenement waar gespeeld gaat worden in Ziggo Dome. Kortom, we weten wat er nodig is en in de komende jaren moet het gebeuren in Ede. Zaalvoetbal leeft van oudsher en de sfeer van eertijds is bij de thuiswedstrijden van ZVV Ede, maar ook in de interne competitie helemaal terug”, sluiten Verbakel en Schrier enthousiast af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie