Afbeelding
De Vrije Slag

Reserveren voor banenzwemmen in De Vrije Slag vanaf nu mogelijk

4 februari 2021 om 14:04 Overig

BENNEKOM Zwembaden De Vrije Slag en De Peppel hebben de mogelijkheid om te reserveren voor het winterzwemmen geopend. Belangstellenden kunnen vanaf komende zaterdag banenzwemmen in het openluchtzwembad in Bennekom. 

Afgelopen week werd bekend dat de twee zwembaden, samen met Sportservice Ede en de gemeente Ede, de mogelijkheid bieden tot banenzwemmen in de buitenlucht. Het zwembad in Bennekom is het enige zwembad in de wijde omtrek van Ede die deze mogelijkheid biedt. ,,Het kost veel geld, en het kan absoluut niet uit. Maar we willen toch wat bieden aan de zwemmers in Ede en omgeving. Het plan is om open te blijven zolang de binnenbaden dicht blijven”, aldus Frans van Daal van Sportservice Ede eerder deze week. Alle binnenzwembaden zitten als gevolg van de coronamaatregelen dicht.

Het zwemwater is verwarmd tot 21 graden. De voorbereidingen zijn getroffen, de medewerkers van De Vrije Slag en De Peppel zijn er klaar voor. Zwemmers kunnen voor het winterzwemmen reserveren via de websites van De Vrije Slag en De Peppel. Zwemmen is mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.00 uur. Het tarief is 6 euro per blok van een uur zwemmen. Kijk hier voor meer informatie en welke maatregelen er gelden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie