Eigen foto

Van Gent Finaleweken: Ede/Victoria zit in een dip

12 mei 2018 om 18:13 Sport/sport

EDE ,,Ik weet eerlijk gezegd ook niet waar het aan ligt. Maar een feit is dat wij sinds de 1-2 nederlaag tegen GVC in een dip zitten. Ook tegen Musketiers presteerden wij niet goed en moesten genoegen met een 1-1 gelijk spel'', keek Erdinç Kadioglu terug.

,,Musketiers zakte met elf man in. Wij mochten het uitzoeken'', ging de Ede/Victoria trainer verder. ,,Toen kwam wel naar voren dat we voorin mensen missen als een Mohammed Messaoui (op archief foto). Die kunnen het verschil maken. We wisten te weinig te creëren.''

,,In de rust aangegeven dat er nog steeds niets aan de hand is. Maar dan komt Musketiers toch op voorsprong. In onze ogen was het buitenspel. Maar het doelpunt (Raymond Boateng)  telde wel. Ik heb vervolgens aanvallend gewisseld. We werden steeds dreigender. Het leek dat we wakker waren geschud.''

,,Tien minuten voor tijd was er een terechte strafschop na een overtreding op Cihan Ates. Ilias el Jafoufi maakte geen fout. De laatste tien minuten kregen wij nog een aantal goede kansen. Maar ook Musketiers had nog kunnen winnen. Zij kregen geen strafschop.''

,,Hoewel we tweede blijven staan, is het wel duur puntenverlies. De concurrentie komt op twee en drie punten. Volgende week moeten wij naar kampioen DEV Doorn. Met welke instelling beginnen zij aan de wedstrijd? En de laatste wedstrijd is thuis tegen Kesteren. We hebben alles nog in eigen hand. Maar het wordt wel heel spannend. Ik geloof in mijn jongens. Dit seizoen hebben zij het heel goed gedaan. Ik hoop dat we de dip op tijd weer te boven komen'', besluit Erdinç Kadioglu.