Afbeelding
Theo Beumer

Edesche Boys shopt verder en brengt selectie op peil

6 februari 2021 om 17:11 Voetbal

EDE Edesche Boys presenteerde zaterdagmiddag weer vijf nieuwe spelers voor de selectie seizoen 2021/2022

Eip Janssen

,,Ik kan wel stellen dat het er goed uitziet voorde Edesche Boys. De afgelopen dagen met diverse spelers gesproken en uiteindelijk mag ik vijf nieuwe spelers aan de selectiegroep toevoegen”, opent toekomstig hoofdtrainer Rudy Möller.

Het kwintet namen bestaat uit bij de Edesche Boys van oudsher bekende namen maar ook enkele veelbelovende jonge spelers van buurman DTS Ede.

,,Robbin Wien, Mark van Engelshoven en Kevin van den Born behoeven eigenlijk geen beschrijving. Zij hebben wat uitstapjes gemaakt maar zijn geraakt door de positieve weg die de club wil inzetten. Robbin was daarin heel duidelijk. Hij is ervan overtuigd dat de Boys met dit materiaal zeker naar het linker rijtje in de vijfde klasse kan”, gaat de nieuwe trainer verder.

De nieuwkomers Joël Romeyn (23) en Djamier van de Brink (21) genoten hun opleiding bij DTS Ede. ,,Zij hebben de hele jeugdopleiding doorlopen. Daarna stokte de voortgang even maar nu willen ze een nieuwe start maken. De laatste (Djamier van de Brink, red.) is een linksbenige verdediger. Nu heb ik bijna alle posities in de selectie dubbel bezet.”

De aanpak heeft ertoe geleid dat het bestuur en de technische staf het besluit hebben genomen komen seizoen (2021/2022) met minimaal twee elftallen op prestatieniveau aan de competitie deel te gaan nemen.

,,Daar ben ik blij mee. Dat is lang geleden dat de Boys die weelde kende. Maar het is ook belangrijk in de ontwikkeling van de club. Ik en mijn nieuwe assistent (Patrick Hoogwerff, red.) weten nu zeker dat spelers die op een zondag de eerste elftal selectie niet halen toch een goede wedstrijd bij het tweede elftal kunnen spelen”, besluit Möller.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie