Van Gent Finaleweken: Bennekom helpt SVL in het zadel

12 mei 2018 om 19:41 Sport/sport

BENNEKOM ,,We helpen opnieuw een laag geklasseerde club in het zadel. Nu SVL. Het was niet goed van onze kant'', concludeerde Arnold Brehler na de 2-1 nederlaag.

,,Via een verre ingooi kwamen we rond het kwartier op 1-0 achter'', had de Bennekom trainer gezien. Mitchel de Vaal was de doelpuntenmaker. ,,Daarna hadden wij wel een overwicht, maar creëerden niet veel. Via de omschakeling waren zij regelmatig gevaarlijk.''

,,In de tweede helft gingen wij met vier middenvelders en drie spitsen spelen. We kwamen via Lennart van de Peppel (op archief foto) langszij. Wij wilden echt voor de winst gaan. SVL ook. Zij gingen een soort alles of niets spelen.''

,,In de laatste minuut hadden zij een corner. De keeper ging mee. De bal was voor onze doelman Christian de Haan. Die gooide richting Marco Corba die half uitgleed. Vervolgens kon ook Mike Peters net niet bij de bal. De strakke voorzet werd door Alex van Eem binnen gekopt.''

,,De echte wil om te winnen was onvoldoende. Daar baal ik enorm van. Zaterdag opnieuw een angstgegner: Woudenberg. Inderdaad ook uit de onderste regionen'', sluit Arnold Brehler cynisch af.