2e kamerlid Evert Jan Slootweg helpt ook een handje mee bij het uitdelen
2e kamerlid Evert Jan Slootweg helpt ook een handje mee bij het uitdelen Carola van Ruiswijk

Een chocoladehart voor vrijwilligers!

13 februari 2021 om 21:41 Lokaal Deel je nieuws

Het is inmiddels traditie: op of rond Valentijnsdag deelt het CDA Ede een traktatie uit aan mensen die - op wat voor manier dan ook - hun beste beentje voorzetten voor hun mede Edenaren! Vandaag hebben we met veel liefde en plezier heerlijke chocoladeharten uitgedeeld. In Ede en Otterlo kregen deze mensen een hart: 

Truida Ribbers zet zich overal in en om Otterlo in met vrijwilligerswerk, zij staat vooraan als er wat moet gebeuren en is daarin een voorbeeld voor velen.

Marina Bouwman is actief met veel jeugd en jongerenwerk in de baptistengemeente op doortocht. Dankzij haar gaat er nog veel wel door voor de jongeren

Corrie en Henk Hultink zijn actief voor de Voedselbank Ede, daar verzorgen zij de inzameling en logistiek vanuit de kerk om extra producten voor de voedselbank op te halen. Jammer dat dit nodig is, maar omdat dit nodig is heel goed werk, ga zo door kanjers.

Wim Kok zet zich helemaal vrijwillig in voor de huurdersbond Ede, voor de voedelbank Ede en is ook nog eens actief bij stichting Instap waarmee hij als coach optreed voor ex gedetineerden

Het CDA deelt Chocolade harten onder de riem uit aan vrijwilligers, vrijwilligers doen echt goed werk dat vaak onderbelicht blijft. Rond Valentijnsdag laat het CDA zien waar ze enorm van houden. Ze houden van de vrijwilligers in onze gemeente!

Vrijwilliger Lotte bij de Ijsbaan
Raadsleden Cora van Wijngaarden en Mark obbink en fractievolger Taeke Boersma bij de ijsbaan
Wim kok neemt zijn hart in ontvangst
Corrie en Henk zijn blij met hun chocolade hart
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie