Afbeelding
Henk Hutten

Fortissimo-speler Jordi Vink terug

16 februari 2021 om 17:01 Voetbal

EDE Paul Bremer, trainer KSV Fortissimo kan met ingang van komend seizoen weer een herintreder binnen zijn eerste elftal selectie verwachten.

Eip Janssen

,,Jordi Vink (op archieffoto), jarenlang deel uitmakende van onze selectie heeft besloten na twee seizoenen weer zijn kans te pakken. Hij deed twee seizoenen geleden een stapje terug wegens studie en ging in een lager elftal voetballen.”

Vink brandt weer van de ambitie en heeft weer tijd om alles te geven voor de eerste selectie bij de zaterdagvierdeklasser. Hij begon bij KSV Fortissimo in de jeugd. Daarna speelde Jordi voor DTS Ede in de jeugd en later senioren. Tussendoor kwam hij uit voor de Vitesse Academie. In de twee seizoenen die Jordi Vink bij Vitesse speelde waren onder meer spelers als Tonny Vilhena en Memphis Depay zijn tegenstanders.

,,Een fitte Jordi Vink is voor ons zeer welkom. De ex-Olympiër en topsporter Maarten Heisen, bij ons als fysio werkzaam, gaat zijn terugkeer begeleiden. De deskundigheid is in huis. Jordi heeft er weer zin. Alles bij elkaar een win-win situatie in het nieuwe seizoen”, sluit Paul Bremer af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie