Afbeelding
Eip Janssen

Blauw Geel’ 55 beloont trouwe leden

18 februari 2021 om 10:19 Voetbal

EDE Zaterdagderdeklasser Blauw Geel ’55 heeft dinsdagavond (16 februari, red.) een groot aantal leden via een onlinebijeenkomst geïnformeerd over de huidige situatie.

Eip Janssen

,,Een hoge opkomst online waar we als bestuur van Blauw geel ’55 blij mee zijn”, opent Martijn Groot Kormelink.

Het bestuurslid vertelt dat online is teruggekeken naar de corona maatregelen.

,,De competities liggen stil en de seniorenleden kunnen vrijwel niet trainen. Maar onze leden zijn gelukkig loyaal en blijven de vereniging trouw.”

Blauw Geel ’55 voorzitter Gert Van den Berg en penningmeester Peter Ooijendijk gaven een update van de actuele situatie bij de club,

,,Er kwamen onderwerpen als facilitaire zaken rond de kantine, de kleedkamers en de aanpassing van de oefenhoek aan de orde. Peter (Ooijendijk, red.) gaf aan de hand van de (eerdere) jaarcijfers nu de actuele cijfers door en de verwachtingen van het resterende seizoen door. Ons behoudende en zorgvuldige financiële beleid van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat Blauw Geel ‘55 stevig in haar schoenen staat. Zowel leden als sponsors blijven de club trouw waardoor de inkomsten stabiel blijven”, gaat Groot Kormelink door.

Hij vertelt ook nog dat de uitgavenkant steeds kritisch wordt bekeken. 

,,We doen noodzakelijke vervangingen. Investeringen op het gebied van kleding en materiaal gaan gewoon door, immers de faciliteiten en randvoorwaarden om te kunnen voetballen moeten optimaal blijven.”

CADEAU De betaalde krachten binnen de club zetten hun beste beentje voor.

,,Men doet extra of andere werkzaamheden. Niets is hun te veel. Dat geldt ook voor de vele vrijwilligers binnen de vereniging. De jeugdcommissie heeft ervoor gezorgd dat alle jeugdleden tot en met de O19 kunnen blijven trainen en/of onderling wedstrijden spelen. Die loyaliteit van onze leden wil het bestuur graag waarderen. De dankbaarheid heeft het bestuur omgezet in een gebaar. Alle senioren (heren, dames, 35+, 40+, vintage en de op archieffoto staande afdeling Walking Football) krijgen de waarde van één maand contributie terug in de vorm van een tegoedbon. Deze tegoedbon kan worden gebruikt in de kantine”, aldus Martijn Groot Kormelink.

De online informatieavond is zo goed bevallen dat het bestuur heeft besloten ook de ALV ledenvergadering via dit online platform te laten plaatsvinden.

,,Meer informatie hierover zal op korte termijn bekend worden gemaakt”, besluit het bestuurslid tevreden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie