De dames van DBA Advies voor het pand.
De dames van DBA Advies voor het pand. Eigen foto
Advertorial

Eerste lustrum voor DBA Advies

24 februari 2021 om 18:43 Overig

LUNTEREN DBA advies, zelfstandig adviseur van RegioBank, opende vijf jaar geleden, op 1 maart een vestiging in Lunteren. Dit vieren zij met een jubileumactie. ,,Vijf jaar alweer! Wat vliegt de tijd. Er is zoveel gebeurd in die vijf jaar, Joke Hol kwam ons team versterken, verhuizing naar het nieuwe pand met uitbreiding van de kasfunctie en inmiddels werkt ook Carla Bol alweer ruim een jaar bij ons’’, zegt Susan van Laar.

Op 1 februari 2016 kwam Susan van Laar in dienst bij DBA advies en 1 maart 2016 werden de deuren in Lunteren geopend. Naast het pand van Stroomberg Makelaardij. Waar veel banken zich langzaam begonnen terug te trekken in het straatbeeld, kwam er juist in Lunteren een nieuwe bank bij. Van Laar werd door collega’s uit het kantoor Barneveld ondersteund, maar soms zat zij ook dagen alleen op kantoor. In 2017 werden de eerste gastlessen op scholen gegeven en zijn er maar liefst twee prijzen gewonnen voor de meest klantvriendelijke en klantgerichte bank van Nederland. Collega Agnes van Engelenhoven ging eind 2017 met pensioen, zij kon alleen nog geen afscheid nemen van Lunteren en besloot om tijdelijk nog één dag in de week te blijven.

HYPOTHEKEN DBA advies heeft in Lunteren zijn plek gevonden. Klanten weten het kantoor goed te vinden voor het afsluiten van rekeningen zoals het JongWijs pakket in combinatie met de Zilvervloot en met hypotheken. Susan van Laar en Sharon Regeer gingen ook een steeds grotere rol spelen bij het hypotheekadvies. Hierdoor kwamen ze inmiddels handen tekort. Op 1 januari 2019 begon nieuwe collega Joke Hol. Zij was al een bekende in Lunteren en het voelde al snel vertrouwd aan. Joke Hol weet veel van verzekeringen en bankzaken.

VERHUIZING Het kantoor bleek al snel te klein te zijn en werd er in oktober 2019 verhuisd naar een groter pand om de hoek. Hier was ook een kasfunctie mogelijk. Iets waar ze nog steeds ontzettend blij mee zijn en wat echt een toegevoegde waarde is voor het kantoor. En wat bleek de komst van de kasfunctie bracht veel werkzaamheden met zich mee en het werd steeds drukker. Opnieuw werd een nieuwe werknemer aangetrokken in de persoon van Carla Bol. Bol is het eerste aanspreekpunt bij de balie en aan de telefoon maar ook voor bankzaken kunnen klanten bij haar terecht.

2020 Ondanks corona was 2020 een heel mooi jaar. Zo is Van Laar in september voor de eerste keer moeder geworden en Gerben van Ginkel afgetreden als directeur en mag (bijna) van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Zijn plek is ingevuld door al een bekend gezicht, Rutger Wekking. Ook is DBA advies in 2020 genomineerd voor de Advies Award, hierbij zijn ze winnaar geworden van de provincie Gelderland en vierde van heel Nederland.

Vanwege het coronavirus kan het jubileum niet uitgebreid gevierd worden en is er gekozen voor een jubileumactie in samenwerking met een aantal lokale ondernemers. DBA advies hoopt weer snel meer aanwezig kunnen zijn in Lunteren, door het bijwonen van evenementen of het organiseren hiervan.

Wie een bezoek wil brengen aan DBA Advies, dient van tevoren een afspraak te maken via 0342-734280 of info@dba-advies.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie