Foto Christelijke Hogeschool Ede
Foto Christelijke Hogeschool Ede CHE

CHE organiseert regiodebat ambities Foodvalley

24 februari 2021 om 20:00 Activiteiten

EDE De Christelijke Hogeschool Ede organiseert maandag 1 maart een regiodebat over twee thema’s uit de strategische agenda van regio Foodvalley: Human Capital en Quality of Living. Welke geschoolde professionals heeft de regio nodig en wat maakt de regio interessanter voor studenten en starters?

De Regio Foodvalley heeft als ambitie om in 2030 een topregio te zijn op het gebied van landbouw en voeding. Een regio waar de inwoners aantoonbaar gezonder zijn, graag wonen, ondernemen, innoveren en waar circulair werken gewoon is. In de Strategische Agenda 2020-2025 hebben ondernemers, onderwijs en overheid beschreven hoe zij deze ambitie gaan realiseren.

Vijf gasten uit de regio schuiven aan voor een interactief panelgesprek om scherper te krijgen wat er nodig is om deze ambities te verwezenlijken. Studenten en andere geïnteresseerden zijn welkom om deel te nemen en via verschillende opiniepeilingen input te geven aan het debat. Aan de hand van deze input zal de gespreksleider het gesprek aangaan met de gasten. 

De deelnemers zijn Jan Hol (Voorzitter College van Bestuur CHE), Arjen Droog (Directeur Regio Foodvalley), Otto Raspe (Hoofd bij RaboResearch), Willem Kuijsten (Voorzitter Federatie Ondernemersvereniging regio Foodvalley) en Mirjam van ’t Veld (Voorzitter Raad van Bestuur Ziekenhuis Gelderse Vallei).

Wie wil meedoen, kan maandag om 10.00 uur zich aansluiten bij dit online debat. Meer informatie vind je hier. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie