Annita en Maarten Heisen laten zien wat wordt verwacht tijdens de Club
Annita en Maarten Heisen laten zien wat wordt verwacht tijdens de Club Albert Willemsen

Burgemeester Verhulst geeft startsein voor Club Challenge Ede

26 februari 2021 om 10:10 Overig

EDE De Club Challenge Ede gaat zaterdag (26 februari) officieel van start. Burgemeester René Verhulst zal om 10.30 uur het startsein geven.

,,We zijn supertrots dat onze burgemeester de aftrap wil geven voor deze spannende onderlinge clubstrijd”, aldus Maarten Heisen, initiatiefnemer van de Club Challenge Ede.

Door mee te doen aan de Club Challenge Ede kun je je fit sporten in deze Corona-tijd, waarin alle sportclubs helaas voor grote groepen sporters gesloten zijn. Tegelijkertijd kun je punten verzamelen voor je club, die daarmee weer kans maakt op geldprijzen. Daarmee willen initiatiefnemers en fysiotherapeuten Maarten en Annita van Doorn de Edese clubs steunen. Inmiddels zijn er al aanmeldingen van 15 verschillende verenigingen.

,,Sportverenigingen hebben het zwaar in corona-tijd. Bovendien zien we dat er veel minder bewogen wordt en daar wilden we wat aan doen”, aldus Maarten, die als atleet deelnam aan de Zomerspelen van Beijing.

Het koppel bedacht daarom een zesweeks sportprogramma, waarmee deelnemers drie trainingen per week kunnen volgen. De eerste vijf verenigingen winnen een sponsorbedrag.

,,We hopen zoveel mogelijk mensen die fit willen worden te bereiken. Iedereen kan meedoen, ook als je geen lid bent van een Edese sportclub”, vult Olympisch shorttrackster Annita aan.

AMBASSADEUR/SUPPORTER Ziekenhuis de Gelderse Vallei draagt de Club Challenge Ede een warm hart toe en heeft zich met Sports Valley aangesloten als supporter. Bovendien heeft een derde Edese Olympiër zich als ambassadeur aan de Club Challenge verbonden, skeletonster Kimberley Bos.

De Edese Kimberley Bos heeft net haar succesvolle wedstrijdseizoen, met vijf wereldbekermedailles en brons in het wereldbekerklassement, beëindigd en mikt op de Winterspelen van 2022.

,,Elke week zal Kimberley een video delen, waarin verschillende onderwerpen aan bod komen. Ze geeft tips, een kijkje in haar leven als topsporter en ze motiveert de deelnemers tijdens de loop van het programma.”

Maarten en Annita zijn trots dat de deelnemers van de Club Challenge door nog een Olympiër worden geadviseerd en gemotiveerd.

AANMELDEN Doe mee! Meld je snel aan. Word fit en win een sponsorbedrag voor je club.
Aanmelden voor de Club Challenge kan nog tot 12 maart via (de puntentelling start zaterdag 27 februari): www.mijnfysiopraktijk.nl/clubchallenge 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie