Roy Ploeg, nu nog FC Den Bosch, later DTS Ede versterkt ZVV Ede.
Roy Ploeg, nu nog FC Den Bosch, later DTS Ede versterkt ZVV Ede. Theo Beumer

Verrassende aanwinst selectie ZVV Ede

27 februari 2021 om 09:00 Voetbal

EDE Het eerste nieuwe gezicht in de selectie van ZVV Ede voor volgend seizoen is bekend. Roy Ploeg (18) speelt nu in de jeugd van FC Den Bosch maar gaat komend seizoen het veldvoetbal bij DTS Ede combineren met zaalvoetbal.

Eip Janssen

Roy Ploeg werd twee jaar geleden door FC Den Bosch opgepikt bij DTS Ede en keert daar komend seizoen weer terug. 

,,Daarnaast is de talentvolle Edenaar sinds zijn zestiende lid van ZVV Ede en speelt hij zijn wedstrijden in de lokale Edese Zaalvoetbalcompetitie. Roy stond al langer op ons lijstje. Zodra er weer in de zaal gevoetbald mag worden gaat hij met de selectie meetrainen”, geeft Henry Snetselaar tekst en uitleg. 

De technische manager is content met de jeugdige aanwinst.

,,Met Jay Taribuka (19), die al langer meetrainde met de selectie, en Roy Ploeg hebben we nu twee veelbelovende talenten aan de selectie toegevoegd die hun kans krijgen. Het is natuurlijk aan henzelf om te laten zien hoeveel speeltijd ze in de Eerste Divisie verdienen. “

Zoals de KNVB eerder bekend maakte is er nog geen streep door de huidige zaalvoetbalcompetitie gezet.

,,De reden is dat in kleinere poules dan op het veld wordt gespeeld. De KNVB wil de eerstkomende persconferentie afwachten. Ik verwacht dat men daarna een definitief besluit zal nemen wat er met het restant van het zaalvoetbalseizoen 2020/2021 gaat gebeuren”, vult ZVV Ede preses Leon Verbakel tot besluit aan. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie