De drie genomineerden voor de Dikke Duim verkiezing 2021
De drie genomineerden voor de Dikke Duim verkiezing 2021 Stichting Op Eigen Tenen

‘Dikke Duim’- verkiezingen zijn gestart

28 februari 2021 om 10:53 Lokaal Deel je nieuws

De afgelopen twee jaar heeft Stichting Op Eigen Tenen een aantal fantastische initiatieven die de emancipatie van mensen met autisme bevorderen beloond met een Pluim. Het bestuur heeft hieruit drie kandidaten geselecteerd voor De ‘Dikke Duim’, al viel dit niet mee! Nu is het zover en kunnen jullie je stem uitbrengen op je favoriete kandidaat. 

De ‘Dikke Duim’ wordt één keer per twee jaar door Stichting Op Eigen Tenen uitgereikt. Het is een wisseltrofee die na het tellen van de stemmen van eigenaar wisselt. Vanwege corona zal de overdracht dit keer virtueel plaatsvinden. Stemmen kunnen worden uitgebracht op de website van de stichting: www.opeigentenen.nl tot 14 maart!

Op 2 april zullen we de winnaar van De ‘Dikke Duim’ bekend maken met een leuke video op onze website en op social media kanalen.

De genomineerden voor De ‘Dikke Duim’ zijn:

-          Rijschool van Herpt. 

Door hun respectvolle en ondersteunende houding, vergroten zij de wereld van hun leerlingen met autisme.

-          Tri-Unity.

Door jongeren met autisme te ondersteunen en begeleiden op het gebied van scholing en werk, vergroten zij hun kansen in de samenleving.

-          De Spelmakerij.

Met hun creatieve en originele aanpak, weten zij op speelse wijze een groot verschil te maken in het leven van mensen met autisme.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie