Afbeelding
Mark Gunnink

Polar Bears noteert weer eens twee overwinningen

28 februari 2021 om 12:56 Waterpolo

EDE Zowel de mannen- als de vrouwenploeg van Polar Bears heeft zaterdag weer eens drie punten kunnen bijschrijven. De laatste overwinningen van beide ploegen dateerden van 6 februari. De mannen wonnen nipt met 9-8 van ZPB. De vrouwen waren met 13-6 te sterk voor PSV.

De mannenploeg hervatte de competitie weer, nadat de eerste weken in het teken stonden van de beker. Dat betekende dat internationals Eelco Wagenaar, Guus Wolswinkel en Tom de Weerd weer van de partij waren, wat net het broodnodige steuntje in de rug gaf. 

Tegen ZPB ging de wedstrijd gelijk op. Polar Bears kwam van 3-5 terug tot 8-6, maar zag hoe ZPB toch weer op gelijke hoogte kwam. Sjors de Kater zorgde met de winnende 9-8 anderhalve minuut voor tijd voor de overwinning.

De vrouwen versloegen net als drie weken eerder PSV. Toen met 15-9, nu was het verschil zeven treffers met 13-6. Het verschil was in de eerste periode al gemaakt (6-1) en liep zelfs op naar 8-1 voordat PSV weer wist te scoren. Daarna werd de wedstrijd soepel uitgespeeld. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie