Afbeelding
Pixabay

Edenaren gaan in gesprek over onderwijs tijdens speciale thema-avond D66

1 maart 2021 om 09:25 Onderwijs

EDE D66 Ede organiseert binnenkort een digitale thema-avond gericht op het onderwijs. Tweede Kamerlid Paul van Meenen (D66) gaat daarbij in gesprek met onderwijsmensen en publiek uit Ede. De thema-avond ‘Vrij door kansrijk onderwijs’ vindt plaats op maandag 8 maart om 20.00 uur.

Naast Van Meenen, zullen ook onderwijsdeskundige Ada van der Velden en Berend van Cornel, basisschooldirecteur van de Alexander School uit Bennekom, aanwezig zijn.

TOEKOMSTBEELD In drie rondes komen verschillende stellingen aan bod, waaronder: ‘De gemeente speelt een cruciale rol in kansrijk onderwijs’ en ‘Hoe ziet het toekomstige onderwijs eruit en wat moet er veranderen om dit toekomstbeeld te bereiken?’. 

Onderwijs is een kernthema in het verkiezingsprogramma van D66. Daarbij focust de partij op inclusief onderwijs, kansengelijkheid en aansluiting op de arbeidsmarkt. D66 Ede organiseert deze avond ook om te spreken over de extra druk van de coronamaatregelen op ouders en jongeren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het gesprek met Paul van Meenen via de website.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie