Jochim Ploeg (links) en Sjoerd de Jong
Jochim Ploeg (links) en Sjoerd de Jong Archief Lunteren

Oud-spelers vormen nieuwe medische staf Lunteren

2 maart 2021 om 18:41 Voetbal

LUNTEREN Voetbalvereniging Lunteren is er in geslaagd opvolgers te vinden voor de vertrekkende Arie Rensen. Het duo Sjoerd de Jong en Jochim Ploeg gaat dit voor hun rekening nemen.

Sjoerd de Jong wordt 0=AZWJvmdjfSvk3d8eMcn0mzEo7VP2zeb-oEBtvBRoII6ToGVX4wN9hltzghYYCGbXAyY3Y-zx0mc_rf51Cu_TADaZN6R92RMdo2LOxNQYKk4KSy1x6PYfsfDI1nyziqcEuaVQoR06BbrWWEDqmgdHSMxs&__tn__=-]K-R" tabindex="0" target="_blank">medisch coördinator. In de jaren negentig maakte De Jong deel uit van de A-selectie. Met zijn bedrijf De Jong Fysiotherapie is hij gevestigd in het pand bij Tesqua te Ede. Sjoerd de Jong zal zich bezig houden met de vitaliteit en de mentale en fysieke gesteldheid van de Lunteren spelers.

Ook gaat De Jong de nieuwe verzorger Jochim Ploeg (26)  begeleiden in zijn nieuwe rol. De nieuwe verzorger is een echte Lunteraan en 0=AZWJvmdjfSvk3d8eMcn0mzEo7VP2zeb-oEBtvBRoII6ToGVX4wN9hltzghYYCGbXAyY3Y-zx0mc_rf51Cu_TADaZN6R92RMdo2LOxNQYKk4KSy1x6PYfsfDI1nyziqcEuaVQoR06BbrWWEDqmgdHSMxs&__tn__=-]K-R" tabindex="0" target="_blank">maakte al op jonge leeftijd deel uit van de A-selectie als aanstormend talent. Een  hardnekkige knieblessure voorkwam een definitieve doorbraak. Inmiddels is Ploeg bijna afgestudeerd op de studie fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie